Alle tennisfavoritter er slået ud i Dubai

Skrevet af admin

18/02/2016

Mest læste i dag

I forvejen var kvindernes tennisturnering i Dubai ramt af afbud fra flere af de bedste spillere i verden, og nu er de næstbedste også ude.

Alle de otte bedst seedede spillere er røget ud efter nederlag i de første kampe i WTA-turneringen.

Senest tabte den forsvarede mester og topseedede rumæner, Simona Halep, overraskende 6-7, 2-6 i ottendedelsfinalen til den tidligere serbiske verdensetter Ana Ivanovic.

Også turneringens andenseedede spanier og sidste års Wimbledon-finalist, Garbiñe Muguruza, tabte i to sæt, da hun mødte ukraineren Jelina Svitolina i ottendedelsfinalen.

- Jeg er ikke klar til at konkurrere. Jeg skal arbejde lidt mere med slagene og den fysiske form, erkender Muguruza, som lavede hele 68 uprovokerede fejl i kampen mod Svitolina.

Amerikaneren Madison Brengle besejrede tjekken Petra Kvitova i tre sæt, og dermed er alle seedede spillere slået ud af WTA-turneringen i Dubai. Kvitova, som har vundet Wimbledon to gange, var fjerdeseedet i Dubai.

Tredjeseedede Carla Suárez-Navarro fra Spanien er også færdig efter et nederlag i tre sæt til franske Caroline Garcia.

Både Caroline Wozniacki og nummer et og to på verdensranglisten, Serena Williams og Angelique Kerber, havde meldt afbud.

Wozniackis afbud skyldes problemer med det venstre knæ, som også tidligere har voldt den danske tennisstjerne problemer.

Også polakken Agnieszka Radwanska og franskmanden Alize Cornet har meldt afbud til årets Dubai Championships.

/ritzau/