Alle vil gøre det med kong Frederik: Men nu har flere misset muligheden

Skrevet af Kamille Isaksen

15 uger siden

|

31/01/2024
Foto: Dennis Stenild, Kongehuset ©
Foto: Dennis Stenild, Kongehuset ©
Flere danskere har grebet muligheden for at gøre dette sammen med den nye konge.

Dagens topnyheder

Kongehusets popularitet er højere blandt danskerne end nogensinde før. Dette skyldes blandt andet, at danskerne fik sig en ny konge den 14. januar, efter dronning Margrethe havde annonceret sin abdicering i sin årlige nytårstale. 

Det nye kongepar har gennem tiden gjort meget for at være en del af den danske befolkning, hvilket blandt andet har medført, at Royal Run blev indført. En begivenhed, som er blevet taget godt imod af danskerne.

I første omgang blev billetterne revet væk på rekordtid, og anden runde var ingen undtagelse. 

Royal Run har nemlig endnu engang slået rekord i billetsalg, hvilket understreger danskernes begejstring for at løbe sammen med landets nye kongepar. Med de sidste 7.500 billetter, der blev sat til salg i dag, blev løbet udsolgt på rekordtid, hvilket vidner om en overvældende interesse for begivenheden.

Det oplyser Royal Run på deres officielle hjemmeside

I alt har 87.500 løbere allerede sikret sig en plads til løbefesten, der finder sted den 20. maj. De ekstra 7.500 startnumre omfatter 1.500 i Brønderslev, 2.500 i Aarhus, 1.000 i Fredericia samt 2.500 i København og på Frederiksberg. Dette år bliver særligt bemærkelsesværdigt, da det markerer første gang, at Frederik deltager som konge, efter han har været en fast del af løbet siden dets begyndelse i 2018.

Royal Run, der oprindeligt blev afholdt i anledning af daværende kronprins Frederiks 50-års fødselsdag, har udviklet sig til en årlig tradition, hvor danskerne samles om en fælles passion for løb og samvær. Sidste år deltog alle kongeparrets fire børn, kronprins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine.