Allinges hoteller melder udsolgt til Folkemødet 2014

Så godt som alle hotelværelser i Allinge er booket i dagene 12. til 15. juni, hvor 2014-udgaven af Folkemødet finder sted. Det oplyser Helle Mogensen, presseansvarlig i turistorganisationen Destination Bornholm.

»De større hoteller har alle udsolgt til næste år. Interessen for Folkemødet er enormt, og mange booker allerede deres værelse til året efter, mens de er til folkemøde,« fortæller hun.

Nogle folkemødegæster er dog endnu mere forudseende. Klaus Juhl, indehaver af Hotel Abildgaard og Hotel Friheden i Allinges naboby, Sandkås, melder også om alt udsolgt i 2015.

»Det er som regel de samme gæster, der booker værelserne ud i fremtiden,« fortæller han.

Mens drømmen om et hotelværelse i nærheden af Folkemødet formentlig er bristet, har man stadig mulig for at bo i Allinge, hvis man vil tage til takke med en campingplads eller privat indkvartering. Alternativet er hoteller i Gudhjem, Hasle og Rønne.

»Vi er ved at få overblik over, hvad der er ledigt, og om der er behov for at udvide kapaciteten. Men vi skal nok få plads til alle,« understreger Helle Mogensen fra Destination Bornholm.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip