Allison Sweeney stopper i »Horton-sagaen«

Efter 21 år i »Horton-sagaen« forlader Alison Sweeney nu den populære sæbeopera.
Skuespillerinden har medvirket i rollen som Samantha »Sami« Brady siden 1993, men nu har hun fået nok og siger farvel til den figur, der gjorde hende berømt allerede som teenager.

Sweeney bekræftede sin beslutning i går, da hun var gæst i Ellen DeGeneres’ talkshow: »Jeg har været med i »Horton-sagaen« i 21 år. Det er noget, jeg fejrer, men jeg har også besluttet, at det bliver mit sidste år i serien. Jeg har været en del af den serie siden jeg var 16 år og aldrig prøvet at holde mere end 14 dages ferie«, sagde den 37-årige skuespillerinde og understregede, at hun ikke er utilfreds med sit job: »Jeg elsker Sami og jeg elsker mit arbejde. Jeg er vild med at lave TV til dagtimerne. Jeg elsker mine fans.og jeg elsker det altsammen«, tilføjede hun.

Sweeney har endnu ikke fastsat en dato for sin adgang, men er begyndt at glæde sig til en periode med selvvalgt arbejdsløshed, hvor hun får bedre tid til sin mand David Sanov og parrets to børn.

»Jeg ved faktisk ikke, hvad vi skal lave, men vi skal i hvert fald have det sjovt«, sluttede TV-skuespillerinden, som kan ses i »Horton-sagaen« på TV3 Puls

Dagens Gossip