Allofs appellerer til videobrug efter Bendtner-mål

Skrevet af admin

02/11/2015

Dagens topnyheder

Selvom det hjalp hans klub til sejr over Bayer Leverkusen, så mener Wolfsburg-sportsdirektør Klaus Allofs, at Nicklas Bendtners mål i kampen er endnu et bevis på, at videoteknologi bør tages i anvendelse som hjælp til dommerne.

I opspillet til danskerens 1-0-mål i kampen, som endte 2-1, overså dommeren en kæmpe offside, og målet skulle aldrig have fået lov til at stå.

Det frustrerede Leverkusen-spillerne, og Klaus Allofs forstår deres frustration. Han mener, at tiden er moden til at udnytte teknologiens muligheder.

- Måske burde man overveje at teste videodommere i en periode, siger han til Sport 1.

Dog slår han også fast, at videobrug ikke vil udrydde dommerfejl i fodbold.

- Selvom det kan reducere antallet af uheldige situationer, så kan vi ikke helt løse problemet, for det er ikke alle situationer, der er 100 procent klare, siger sportsdirektøren.

Kampens dommer, Manuel Gräfe, indrømmer, at det var en klar fejl fra hans side, men sejren på 2-1 til Wolfsburg bliver der ikke pillet ved.

- Jeg tager den på min kappe. Det var min fejl, en fejlvurdering. Det ærgrer mig, og Leverkusen kan med rette føle sig snydt, lyder det fra Gräfe.

Han vurderede i situationen omkring målet, at bolden kom fra en Leverkusen-fod til Vieirinha, som kunne spille Bendtner helt fri tæt under mål.

Den langsomme gengivelse viste imidlertid tydeligt, at det var Wolfsburg-spilleren André Schürrle, som sendte bolden hen til Vieirinha, der var i klar offsideposition.

/ritzau/