Alphabeat er klar til Legoland Open Air: Vi vil give den max gas

Legoland Open Air løber af stablen den 17. august.

Med popdronningen Medina i spidsen vil Burhan G, Alphabeat, Nabiha, Shaka Loveless og MGP Vinderne underholde store som små gæster på den store koncertplads bag Polar Land.

Et af de optrædende bands er den danske popsucces, Alphabeat, der tidligere har spillet i Legoland, og som nu igen lægger vejen forbi parken, hvor bandet ser frem sig til gensynet med parkens gæster:

- Vi glæder os meget til igen at skulle optræde i parken, og hele bandet melder klar til fest. Det er samtidig tæt på at være afslutningen på vores festival turné denne sommer, og vi er derfor ekstra opsatte på at give den max gas, fortæller Stine Brahmsen, forsanger i Alphabeat.

Stadig muligt at købe billetter

På baggrund af sidste års Open Air koncert, hvor Legoland måtte lukke portene på grund af for mange gæster, udbyder parken i år et begrænset antal koncertbilletter.

- Der har været godt gang i salget lige fra begyndelsen, og vi forventer endnu et stort ryk i den kommende uge, hvor gæsterne typisk planlægger deres besøg, siger direktør Henrik Höhrmann.

Hele dagen vil koncertområdet være fyldt med aktiviteter i børnehøjde, og på eventscenen underholder de kendte figurer fra Cartoon Network mellem koncerterne.

Program for Open Air:

11.30 Koncertområdet åbnes

12.00 MGP Vinderne 2013

13.30 Shaka Loveless

15.15 Nabiha

17.00 Alphabeat

18.45 Burhan G

21.00 Medina

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip