Alt du har brug for at vide om BH’er

BH’en er i evig udvikling og der kommer konstant kollektioner med et bredt udvalg af nye modeller, designs og farver. Dette kan gøre det svært, at finde den rigtige BH, især da samspillet med at kroppen med tiden ændrer sig. Du har sikkert en BH i skabet der ikke passer længere med for løse skåle eller stropper der gnaver.

Vi har derfor samlet den vigtigste information om hvad der er værd at vide om BH’en. For at vælge den rigtige BH er det vigtigt, at du er opmærksom på, at du får den bedste komfort. Derudover er det vigtigt, at pasformen passer, så du får den rette støtte og slutteligt er det for mange vigtigt, at finde en BH der er usynlig under tøjet.

Normalt er en BH’s maksimale levetid fire år, men i gennemsnit smider vi dem ud allerede efter to år. Interessant nok viser det sig, at hvis der bliver brugt mere end 500 kr på en BH, bliver den først smidt ud efter otte år! Det kan altså godt betale sig, at investere i en ordentlig BH. For at sikre en længere levetid er det vigtigt, at vaske BH’en korrekt og du kan med fordel bruge en vaskepose eller en speciel lingerie bold.

Man skal ikke undervurderer betydningen af farven på BH’en, da den kan fortælle meget om ens humør. Hos nogle af os kommer dette frem ubevidst, når vi klæder os på til forskellige lejligheder, eksempelvis rød til en date eller sort til en bytur.

Noget af det allervigtigste du skal vælge er BH-størrelsen og formen. Derfor er vejledning omkring, hvilken størrelse og form der passer dig nødvendig. Den mest populære og udbredte skålstørrelse er 75C men mange ønsker, at have en større skålstørrelse. BH’er hos Hunkemöller har fire basis former: balcony, plunge, demi og full cup. Hver har de deres fordele og ulemper afhængig af din brystform og det er igen vigtigt, at vælge den type der passer dig bedst.

Det viser sig, at kun 1 ud af 10 BH’er finder vej fra internettet til din skuffe, selvom der er flere og flere, der køber deres BH’er online. Et godt råd er derfor, at tage ned i din nærliggende butik, så du kan få vejledning omkring din størrelse og form før du begynder med din online shopping.

Undertøj og lingeri skal være både forførende og behagelig, så man får den optimale komfort og samtidig har selvtilliden i top hele dagen. Se vores store udvalg i Hunkemöllers webshop eller find inspiration blandt en af vores mange kollektioner. Der kommer nye modeller hver måned.

Dagens Gossip