Amalie afslører: Så mange aborter har jeg fået

Skrevet af Morten Larsen

29/02/2016

Dagens topnyheder

I sidste måned kom det frem, at Amalie Szigethy er gravid.

Reality-stjernen venter sit første barn med kæresten Mikkel Skelsov, der i midten af januar måned skrev den lykkelige nyhed på Facebook.

Siden da har Amalie Szigethy skrevet flere indlæg om graviditeten på sin blog,  hvor hun også fremviser fotos af den voksende mave og legetøj.

Nu afslører den 24-årige kvinde, at det ikke er første gang, at hun er gravid.

- Det er ikke første gang, jeg er gravid, men det er første gang, jeg er klar til at blive mor og har tiden og alderen, skriver Amalie Szigethy på bloggen.

- Jeg var 19 år første gang jeg blev gravid, og efterfølgende blev jeg meget hurtig gravid igen med samme mand, i kan jo gætte jer til hvem det var, skriver hun med henvisning til eks-kæresten, Peter Birch.

Reality-stjernen fortsætter indlægget:

- Tanken med børn har altid betydet meget for mig, og jeg ville lyve hvis jeg sagde jeg fik en abort med egen vilje, for jeg ville gerne have beholdt mit første barn, og det andet, og faktisk også de sidste to gange. Ja, jeg har fået fire aborter med samme mand, skriver Amalie Szigethy.

Læs også: Afsløring: Dette er faren til Amalies barn

Det tidligere har været fremme, at den 24-årige kvinde har fået en abort, og Amalie Szigethy føler nu, at hun bør forklare sig om de afbrudte graviditeter.

- Hvis det stod til mig kom det aldrig ud. Så havde det været min hemmelighed. Men det kom ud, skriver Amalie Szigethy og forklarer, at hun som forbillede ønsker, at andre kvinder kan stille deres spørgsmål om aborterne, så der ikke bliver tale om et tabu.

- Hvorfor skal man skamme sig? Det kan ske for alle og enhver, og når det sket, ja så er det sket, forklarer Amalie Szigethy.

Læs indlægget i sin fulde længde ved at klikke her

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler: