Amalie bitchede over for Fie Laursen ved MTV-fest

Amalie Szigethy og Fie Laursen kan ikke døje hinanden. Det kom til udtryk ved MTV-festen i København forleden.

De mødte hinanden første gang ved sidste års MTV-fest. Her snakkede de ikke sammen. Det endte med, at Fie Laursen endte sammen med Amalies eks-kæreste, Peter Birch – også kendt som Ulven Peter. Det fik Amalie til at bitche og udtale, at Peter udnyttede piger.

En svær beslutning: Amalie har sat sin brudekjole til salg på Facebook

Ved MTV-festen torsdag aften mødte Amalie og Fie igen hinanden.

- Jeg smilte faktisk til hende, da hun gik forbi mig. Jeg ikke ønsker ikke at have fjender på den måde. Hun gik forbi med sit duckface på og min veninde og jeg grinte egentligt bare af hvor latterligt det var, skriver Fie Laursen på sin blog.

Senere på aften kom der gang i gnisterne fra Amalies side. Fie Laursen kyssede med Scott fra reality-serien ”Geordie Shore”.

- Amalie var så åbenbart interesseret i ham, men havde ingen chance og derfor blev hun pissed på mig, forklarer Fie og fortsætter:

- Vi gik op og snakkede lidt med Jay og nogle fra MTV crewet, og mødte også Amalies veninde, som faktisk var en virkelig sød og nede på jorden pige. Vi snakkede lidt og pludseligt vender Amalie sig bare hen imod mig og begynder at snakke til mig på engelsk.

Se billederne: Hvad er det, Amalie har på overlæben?

- Prøver alt jeg kan for ikke at grine af hendes dårlige engelsk og holder det godt inde. “You need to leave, you need to leave now” som lød som “Y Niid tu lieve naw”. Hun bitchede pludseligt løs, og sagde hun ville få vagterne til at smide mig ud, hvilket var så akavet for hende, da hun ingen magt har som vi andre VIP gæster, skriver Fie Laursen.

Amalies veninde sagde, at Amalie skulle stoppe, men hun fortsatte.

Fie og hendes veninde forlod herefter stedet, tog en taxa og tog ud for at drikke drinks med nogle venner.

Fie Laursen har ikke meget til overs for Amalie:

- Ærligtalt, så har jeg ondt af hende for hun er sikkert en sød pige bag alt. Har ondt af hun er nød til at have sex med så mange fyre for at få bekræftelse og selvtillid som hun sikkert ingen gang har. Har ondt af hun har brug for at drikke hjernen ud flere gange om ugen for at få sit liv til at fungere. Har ondt af hun er nød til at spille dum og billig for at overleve. Har ondt af at hun har bitch-genet i sig og ikke kan behandle andre mennesker med respekt, slutter Fie Laursen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip