Amalie: Jeg løj, fordi Peter truede mig

Bølgerne har længe gået højt mellem realitystjernerne Amalie Szigethy og Peter Birch, der gik fra hinanden i december sidste år.

Men nu ser det ud til, at reality-parrets dramatiske forhold for alvor er ved at få en bitter slutning.

Den ukronede dronning af reality, 21-årige Amalie Szigethy, blev i går dømt i Københavns Byret for at have afgivet falsk vidneforklaring i sagen, hvor ekskæresten Peter Birch angiveligt skulle have slået hende efter en bytur en påskenat i 2011.

I går sørgede retten for, at den 21-årige realitystjerne fik 60 dages betinget fængsel, 60 timers samfundstjeneste og skulle betale 7000 kroner for sagens omkostninger.

Den falske vidneforklaring skete i forbindelse med to retssager mod Peter Birch i 2011 og 2012, hvor han endte med at blive idømt 40 dages ubetinget fængsel for vold, hvilket blev afsonet med en fodlænke sidste sommer.

I Københavns Byret indrømmede den 21-årige reality-dronning at have løjet i de tidligere retssager.

- Jeg var bange for Peter, derfor løj jeg. Han truede mig inden retssagerne mod ham. Det var derfor, at jeg sagde, at han ikke havde slået mig, sagde hun i retten ifølge Ekstra Bladet. Men i retten havde Amalie, ifølge avisen, dog svært ved at sætte en finger på, hvad Peter havde gjort ved hende, og hvor mange gange det var sket.

Ekskæresten Peter Birch er chokeret og ked af hendes udmelding i retten.

- Hun lyver helt vildt - jeg har aldrig rørt hende. Amalie er en stærk pige, hun ville aldrig finde sig i at blive slået, siger Peter Birch til Ekstra Bladet.

Kilde: Ekstra Bladet

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip