Amalie om spansk sexferie: Så mange klamme tilbud får jeg

10 millioner kroner. Så mange penge har en mand tilbudt Amalie for en ferie til Barcelona med masser af sol, vand, vin og hed sex uden kondom. Hun er dog hverken fristet eller smigret.

Og det er langt fra første gang, en klam besked har fundet vej til hendes indbakke på Facebook.

- Jeg får vel to-tre af sådan nogle beskeder hver 14. dag, siger hun til Dagens.dk.

Beskederne er ofte fra mænd, og det er ikke småting, de skriver.

- Det er tit noget med 'sut min pik' og 'jeg vil kneppe dig i fissen'. Det er beskeder, som jeg normalt bare ignorerer, fortæller Amalie.

LÆS OGSÅ: Amalie tilbudt 10 millioner for sexferie

Det er heller ikke første gang, hun er blevet tilbudt penge for sex.

- Jeg har før fået tilbudt 10.000, og der var en, der syntes, jeg skulle sætte mig selv til salg for en middag, siger den 22-årige tv-stjerne og understreger, at hun ikke kan købes. Heller ikke for 10 millioner kroner.

Samtidig slår hun fast, at tilbuddet om en sexferie til Barcelona er det klammeste, hun har modtaget til dato.

Derfor valgte hun mandag at offentliggøre beskeden på sin Facebook-profil. Både for sjov - men også som en løftet pegefinger til andre, der overvejer at sende en lummer hilsen via det sociale medie.

- Det er sikkert bare nogle klamme stoddere, der sidder bag skærmen og hygger sig. Men jeg synes, de skal stoppe deres syge fantasier. Det er jo skræmmende. Sexafhængige mennesker, forklarer Amalie.

Amalie fortæller til Dagens.dk, at hun er single, men ikke leder efter en kæreste i øjeblikket.

Der er dog plads til lidt flirteri og mandekiggeri, men det kræver mere end en 'fræk' besked på Facebook at få hendes opmærksomhed.

SE MANDENS FRÆKKE TILBUD HERUNDER:

Dagens Gossip