Amalies brudekjole og ringe solgt for håndører

Efter flere mislykkede forsøg på at sælge sin brudekjole og vielsesringe på sociale medier, er det endelig lykkedes for Amalie Szigethy. Det var de økonomiske rådgivere i TV3's program "Luksusfælden", der satte det hvide skrud og ringene til salg på auktionssiden Lauritz.com, da realitystjernen fik finkæmmet sin økonomi i programmet, ifølge Her&Nu.

Men den Rikke Gudnitz-designede brudekjole, som Amalie strålede i for rullende kameraer ved et fup-bryllup med realitytyren, Peter Birch, i Mexico for tre år siden, har ikke vakt købelysten hos kunderne på Lauritz.com.

LÆS OGSÅ: Amalie filmet i kokain-handel

Den hvide kjole repræsenterede ellers en værdi af 35.000, da Amalie bar kjolen i Mexico. Men den blonde realitystjerne har måttet skrue forventningerne ned, og på auktionssiden lød den nye vurdering på 6.000 kroner.

Da auktionen sluttede i går var det højeste bud: 4.300 kroner - altså meget langt fra den oprindelige pris på 35.000 kroner.     

LÆS OGSÅ: Frække billeder: Topløs Amalie viser sig frem igen

Samme skæbne led Amalie og Peters ringe fra brylluppet. Selvom ringene er i 14 karat guld, fremstillet af Jørgen Meicke og Amalies ring har en brilliant, blev de angivet til at repræsentere en værdi af 4.000 kroner til sammen.

En kunde på Lauritz.com bød 2.900 kroner og blev indehaver af de to ringe.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

De 7.200 kroner, som de to auktioner har indbragt, bliver reduceret til 6.336 kroner, når Lauritz.com har snuppet deres gebyr på 12 procent.

Hvis det stod til Amalie skulle de tjente penge gå til en rejse til USA, men efter hun har medvirket i Luksusfælden, har hun besluttet at lade penge gå til regninger. Efter sigende har Amalie fået 100.000 kroner for at medvirke i Luksusfælden, skriver Her&Nu. 

Se billederne af Amalies brudekjole og vielsesringene herunder:  

 

Dagens Gossip