Amanda Peet debuterer som dramatiker

Sarah Jessica Parker og Blythe Danner går på scenen, når Peets første skuespil »The Commons of Pensacola« får verdenspremiere i New York til vinter.

Manhattan Theater Club, MTC, meddelte i går, at foreningen sætter »The Good Wife«-skuespillerindens stykke op på New York City Center med Lynne Meadow som instruktør. Gallapremieren finder sted den 21.
november.

»Det er et morsomt nyt skuespil om, hvordan vi prøver at elske vores familie, selv når de har gjort noget, du hader«, hedder det i en udtalelse fra det anerkendte teaterselskab.

Parker og Danner har stået på scenen sammen en enkelt gang før, men det er snart 20 år siden. De spillede sammen i 1995, da MTC satte A.R.
Gurneys stykke »Sylvia« op.

Rollelisten til »The Commons of Pensacola« tæller også Peet selv. Den 41-årige skuespillerinde fik smag for de skrå brædder, da hun i 2006 medvirkede i en ny Broadway-opsætning af Neil Simons klassiker »På bare tæer i parken«, men hun fastholder karrieren på film og TV.

Til sommer bliver den debuterende dramatiker biografaktuel herhjemme i krimikomedien »Identity Thief« sammen med Jason Bateman og Melissa McCarthy.

Dagens Gossip