Ambassaden i Paris undersøger om danskere er blandt ofre

Det er endnu uvist, om der er danskere, der er ramt af angrebene i den franske hovedstad, Paris. Det oplyser Udenrigsministeriets borgerservice kort før midnat.

- Det eneste, vi kan sige på nuværende tidspunkt, er, at ambassaden i Paris er ved at undersøge sagen, men de har endnu ingen oplysninger, siger den vagthavende ved Udenrigsministeriets borgerservice til Ritzau.

Borgerservice opfordrer nu danskere i Paris til at kontakte pårørende. Det skriver borgerservice på Twitter.

Flere danskere er kommet med beretninger fra Paris efter blandt andet have været inde og se aftenens fodboldkamp i Paris mellem Frankrig og Tyskland.

- Det er korrekt jeg er i Paris, jeg var på det sted på Rue Alibert hvor der blev skudt. Både mine venner og jeg er uskadte og i godt behold, skriver FCK's forsvarsspiller Mathias Zanka Jørgensen på Twitter.

Kort efter midnat oplyste PET til Ritzau, at den danske efterretningstjeneste følger situationen i Paris nøje. PET har derudover ingen kommentarer til sikkerhedssituationen i Danmark set i lyset af angrebene i den franske hovedstad.

Mere end 100 mennesker har mistet livet i angrebene, der har fundet sted flere steder i Paris. Tallet kan dog ifølge flere medier være højere.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip