To amerikanere deler førstepladsen i US Open

Amerikanerne Phil Mickelson og Billy Horschel ligger på en delt førsteplads efter de to første runder af US Open i golf.

Phil Mickelson blev noteret for sin eneste birdie på 18. hul efter et put på seks meter. Han sluttede dermed i to slag over par for dagen, og totalt er han et slag under par.

Billy Horschel avancerede til toppen af feltet efter en score på 67 - tre slag under par - efter fire birdies og en bogey.

- Det var en stor dag. Fire birdies ved en US Open. Det er jeg tilfreds med. Jeg kunne dog godt have ønsket mig nogle flere, siger den 26-årige Horschel, der har haft flere topplaceringer denne sæson.

Torsdag blev spillet afbrudt flere gange på grund af kraftige regn og stormvejr. Fredag skinnede solen over Merion-banen i Ardmore, Pennsylvania, men forholdene var fortsat svære. Hovedparten af spillerne magtede ikke at gå i banens par.

Mange spillere måtte tidligt ud på banen for at færdiggøre de huller, som de ikke nåede torsdag. Det forsinkede fredagens spil så meget, at 68 deltagere ikke nåede at komme gennem samtlige 18 huller.

Anden runde bliver afviklet tidligt lørdag, før feltet bliver reduceret til de 60-70 spillere, der kvalificerer sig til weekendens afsluttende 36 huller.

Cuttet ligger i øjeblikket på syv slag over par. Morten Ørum Madsen er efter to runder noteret for otte slag over par, mens den anden danske deltager, Thorbjørn Olesen, er ude af betragtning til finalerunderne med en score på 18 slag over par.

Favoritten Tiger Woods ligger på en delt 17.-plads sammen med Rory McIlroy. De er fire slag efter de to førende.

/ritzau/AFP

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip