Amerikansk marinesoldat dræber sig selv og to kollegaer

Skyderiet blev indledt ved 23-tiden torsdag aften, hvor én person blev dræbt, oplyser talsmanden for flådebasen, løjtnant Agustin Solivan.

Efterfølgende søgte marinesoldaten ly i en nærliggende barak, som hurtigt blev omringet af politiet, mens flådebasens højtalersystem annoncerede, at der var udgangsforbud på basen.

Tidlig fredag morgen valgte politiet at trænge ind i barakken, og her fandt de marinesoldaten og endnu en person dræbt. Marinesoldaten skal have skudt sig selv.

Det vides ikke, om de tre dræbte kendte hinanden forud for skyderiet, men alle tre var marinesoldater, der arbejdede på flådebasens officersskole, forklarer sergent Christopher Zahn til nyhedsbureauet AFP.

Det fremgår foreløbig ikke, hvilket motiv marinesoldaten havde til skyderiet, og der er på nuværende tidspunkt ikke fremkommet yderligere detaljer.

Flådebasen Quantico ligger cirka 60 kilometer fra USAs hovedstad, Washington DC, og bruges blandt andet som træningsakademi af forbundspolitiet FBI.

Skyderiet har chokeret det amerikanske militær, og Pentagon-talsmand George Little skriver på sin Twitter-profil, at han er »bedrøvet over det tragiske tab af liv«.

Dagens Gossip