Amerikansk mekaniker opdager, at han er kongen af britisk ø

David Drew Howe kom frem til lidt af en opdagelse, da han begyndte at interessere sig for slægtsforskning. På internettet fandt han nemlig ud af, at han er efterkommer af Sir John Stanley, den første konge af Isle of Man, der ligger i det Irske hav, påstår bilmekanikeren.

Han mener desuden, at han er fætter til dronning Elizabeth den 2. af Storbritannien.

Siden 2007 har familiefaderen kæmpet for at få den titel, som han mener, han fortjener, og nu får han endelig hjælp af et tv-hold, der har filmet hans kamp om tronen.

For det er ikke helt nemt at blive konge af en britisk ø, når man er amerikaner.

I realityserien Suddenly Royal får 45-årige David Drew Howe, hans kone Pam og deres 12-årige datter Grace undervisning i at opføre sig royalt og dannet. Og selvom amerikaneren har uhyre svært ved etiketten, så er hans allerstørste udfordring at blive accepteret af øens lokalbefolkning.

Læs også: 12 kvinder dyster om "prins Harrys" kærlighed i nyt realityshow

- Folk er onde ved mig. De tager mig ikke seriøst, siger han ifølge Daily Mail.

- Selvom jeg officielt er kongen, så betyder det ikke noget, hvis jeg ikke får befolkningen over på min side, mener han.

Og det er især David Drew Howes amerikanske baggrund, der skæmmer han ‘undersåtter’. Derfor er han parat til at flytte, fortæller han i tv-programmet, selvom hans kone og datter er mere tilbageholdende.

Det skulle dog tage 7 år, inden familien overhovedet besøgte deres kongerige.

Lokalbefolkningen på Isles of Man har søsat en underskriftsindsamling for at få David Drew Howe bortvist fra øen og holde op med at kalde sig kong David.

 

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip