Amin i går: Grotesk at jeg er brandstifter

Man skal ikke længere tilbage i tiden end et interview i går mandag for at finde Amin Skovs seneste udtalelse om branden i Vejlegården.

I et interview med Politiken sagde han, at han er uskyldig i branden.

- Nej, det har jeg ikke. Og de der Hollywood-scenarier hører slet ikke hjemme her, synes jeg. De mennesker, der tænker i de baner, forstår jo slet ikke, at jeg intet står til at vinde ved at gøre sådan noget. Jeg forpagter jo bare stedet med borde og stole, kasseapparater, højttalere, lagre, hylder osv. Vi har da fornyet noget af det i samarbejde med udlejer, men der ligger ikke en stor forsikringssum og venter, hvis det hele var brændt ned, sagde Amin Skov til avisen.

Han er anholdt for den brandstiftelse, der fandt sted natten til 21. december sidste år. Her blev han angiveligt overfaldet og personer, der forsøgte at sætte ild til restauranten.

Amin Skov udtalte, at han er hårdt medtaget.

- Jeg er rimelig træt hele tiden. Fire timer føles hurtigt som en dag, sagde han til Politiken.

Han lagde blandt andet et billede frem, som BT bragte, hvor man ser ham med et sæbeøje.

- Jeg lagde det billede frem, simpelthen fordi der har været så mange spørgsmålstegn og teorier om det ene og det andet. Nu havde jeg det, og så kunne jeg lige så godt vise det, udtalte Amin Skov om billedet.

Amin Skov har forklaret, at han fik flere slag og blev slået bevidstløs. Han nåede dog at vågne og flygte fra branden ud af et vindue.

Kilde: Politiken

 

Dagens Gossip