Amin Skov er klar til at genåbne Vejlegården

Efter en lang periode, hvor historier om brand, sygehusindlæggelse, anholdelse, sigtelse, overnatning i arresten, fremstilling i grundlovsforhør og sågar også konkurs har stjålet overskrifterne, er Amin Skov Badrbeigi snart parat til at modtage gæster igen. Det bekræfter den omstridte hovedperson over for bt.dk.

Restauranten får Amin Skovs kone, Maria Lykke Skov, som medbestyrer.

»Vi glæder os virkelig til at komme i gang igen. Det var jo en meget brat og unaturlig slutning, det hele fik sidst, og det hænger stadig et sted i hovedet. Men nu er vi fremme ved den fase, hvor vi tester køkkenudstyr og alt muligt andet af, så vi ved, at alt kører, som det skal, når vi igen åbner dørene for gæster. Lige nu er det test, test og test, og vi har travlt. Men vi glæder os rigtig meget,« siger Amin Skov til bt.dk.

Åbningen er blevet muligt på grund af en privat pengeindsamling og en ny virksomhedskonstruktion med en bestyrelse bagved.

»Det betyder, at jeg så kan jeg koncentrere mig om det, jeg så gerne vil; nemlig at drive en god restaurant, siger Amin Skov,« som hele tiden har nægtet at have forbindelse til branden.

Amin Skov og Vejlegården var i adskillige måneder i konflikt med fagforeningen 3F. Få dage før jul brændte restauranten, og i januar blev Amin Skov anholdt og sigtet for brandstiftelse og forsikringssvindel. Han blev løsladt efter grundlovsforhøret, men politiet har opretholdt sigtelsen og efterforsker stadig, om branden kan være påsat.

BNB

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip