Ammende mor bliver skældt ud af en kvinde på restaurant - indtil hendes 5-årige søn kommer med dette geniale svar

Et facebook-opslag fra en mor til to bliver lige nu delt over hele verden.

Moderen bag opslaget er i et indkøbscenter med sin femårige søn, Airryn, og hendes en måned gamle baby Adasyn. Begge børn er sultne, så hun bestiller noget kylling til drengen og dækker pigen til, som hun lægger til brystet, mens sønnen spiser sin kylling.

I det, hun begynder at amme, går en kvinde, der også har sin datter med, forbi. Kvinden ruller øjne af amningen og udstøder en misbilligende lyd, inden hun komme tilbage og siger:

- Ved du godt, at der er en stol på toilettet, hvor du kan amme? Mit barn behøver ikke at se på, at du fodrer dit barn, mens hun spiser.

Læs også: Efter jeg er blevet mor, ånder frygten for døden mig i nakken

Moderen skriver på sin facebook:

- Jeg begynder at svare kvinden, men min søn afbryder mig og siger ”jeg behøver heller ikke se på, at dit barn spiser, mens jeg spiser”.

Kvinden svarer, at hendes datter spiser, uden at der er nogen kropsdele synlige for andre.

- Han kigger på pigen og svarer ”jeg kan se hendes ben. Du kan ikke se nogle dele af min søster”. Kvinden spørger mig, om jeg altid lader ham tale sådan til andre mennesker. Jeg sagde ”hvordan, altså sige sandheden?”, skriver moderen, som fortsætter:

- Kvinden nægter at give sig. Hun mener forsat, at jeg skal gå på toilettet og amme. Airryn rejser sig op og går hen til hendes bord, og da hun spørger ham, hvad han laver, svarede han (og her blev jeg virkelig stolt), at ”jeg ville hjælpe dig med at bære din mad ud på badeværelset. Hvis du synes, det er okay for min søster at spise der… Så er det også okay for dig”.

Moderen skriver videre, at kvinden kaldte hendes søn disrespektfuld, men at hun selv kalder ham for velopdragen og veluddannet af en femårig at være.
Se hele indlægget i galleriet nedenfor. 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip