Amputeret forsvar frustrerer Gudmundsson

De danske håndboldherrer skaffede sig et solidt udgangspunkt inden returmødet mod Østrig om en VM-billet, da Danmark søndag aften sejrede med 35-27 på hjemmebane.

Dermed tager Mikkel Hansen og co. en føring på otte mål med til Østrig. Men selv om danskerne er storfavoritter til den samlede sejr, så er der bekymringer hos landstræner Gudmundur Gudmundsson.

Både Anders Eggert, Jesper Nøddesbo og Henrik Toft blev skadet i kampen søndag. Især sidstnævnte er en vigtig del af forsvaret, hvor hans bror René Toft, der normalt er forsvarsgeneral, i forvejen er væk med en skade.

- Det rammer os jo i både angreb og forsvar, men især i forsvaret. Det bliver ikke nemt at skifte så meget ud. Det er svært, så vi er presset, siger Gudmundur Gudmundsson.

Han håber dog, at skaderne fra søndagens møde med østrigerne ikke er omfattende.

- De spillede fysisk hårdt mod os, og vi fik et par spillere skadet. Men jeg håber, det er mindre skader, siger landstræneren.

Han er meget tilfreds med sejren på otte mål, som især blev sikret på ti gode minutter i slutningen af kampen. Men netop forsvarsspillet, eller mangel på samme, var Danmarks største problem i dele af opgøret.

- Vi skal forbedre vores forsvarsspil. Der var mange positive ting i kampen. Men der er ting, vi skal forbedre, og det handler primært om vores forsvar, siger Gudmundsson, der ikke tager noget for givet inden returkampen.

- Det er helt anderledes at spille på udebane. Østrig er et farligt hold, og man har set, at de kan spille håndbold. Så vi skal ikke overvurdere de her otte mål. Vi skal kæmpe videre og gå ind i kampen for at vinde den. Det er en vigtig målsætning.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip