Anastacia har fået begge bryster fjernet

Anastacia løfter sløret for indgrebet, fordi der i denne måned er særligt fokus på den sygdom, der nu har ramt hende to gange: »I anledning af, at oktober er brystkræftmåned, vil jeg gerne støtte en sag, der står mig særligt nær. Tidligere på året fik jeg diagnosen brystkræft for anden gang og efter en dobbelt mastektomi er jeg nu næsten rask«, udtaler den 45-årige popstjerne og fortsætter: »De har været en intens rejse, men jeg har det storartet nu og er klar til at tage hul på næste kapitel«.

Den celebre patient understreger, at en tidlig diagnose har stor betydning for udfaldet: »Tidlig opdagelse har reddet mit liv to gange«, fastslår hun og tilføjer et løfte: »Jeg vil fortsætte med at kæmpe og støtte kræftsagen, så meget jeg overhovedet kan«.

Sygdommen tvang Anastacia til at aflyse en større Europa-turné, hun skulle have indledt i London den 6. april.

Da sangerinden fik brystkræft første gang i 2003, slap hun med en brystbevarende operation efterfulgt af strålebehandling. Efter det radikale indgreb, hun valgte denne gang, har lægerne rekonstrueret hendes bryster med anvendelse af muskelvæv og hud fra ryggen.

Dagens Gossip