Ancelotti beder fans være tålmodige med Bale

Hysteriet var ret stort, da Gareth Bale i sommer, kort før at transfervinduet lukkede, skiftede fra Tottenham til Real Madrid.

Siden skiftet har han ikke fået fuld spilletid i en eneste kamp. Waliseren ankom i dårlig form, og han blev småskadet undervejs. Derfor beder Real Madrids cheftræner Carlo Ancelotti klubbens fans om at have tålmodighed.

- Det er rigtigt, at han i de seneste kampe ikke har lavet ekstraordinære ting. Men en spiller, som ankommer til et nyt hold, en ny kultur og et nyt land, skal lige bruge tid på at tilpasse sig, siger Carlo Ancelotti til radiostationen Cadena Cope.

- Hans problem er tilpasning. Det er ikke det samme at spille i Spanien som at spille i England, fortsætter træneren.

Gareth Bale kostede Real Madrid i omegnen af 91 millioner euro, og spanske medier er nu begyndte at tale om, at det voldsomme prisskilt spillede en rolle, da Bale var i startopstillingen i weekendens ligaopgør mod arvefjenderne fra FC Barcelona.

En påstand, Carlo Ancelotti griner af.

- For mig er Bale en spiller som alle de andre. Jeg synes, at hans klubskifte var godt for Real Madrid. Han spillede, fordi han efter min overbevisning kunne skabe problemer for Barcelona - kun derfor.

Gareth Bale blev taget ud efter en time i kampen mod FC Barcelona. Uden at have gjort noget væsentligt indtryk.

/ritzau/

Dagens Gossip