Ancelotti bekræftet som ny træner i Real Madrid

Så er det officielt. Italienske Carlo Ancelotti forlader Paris Saint-Germain og bliver er ny træner i Real Madrid. Allerede mandag var Real Madrids præsident Florentino Perez ude og sige, at det kun var et spørgsmål om tid, før Carlo Ancelotti ville blive præsenteret som ny træner i Real Madrid.

Og sådan gik det da også. For Real Madrid har netop annonceret på klubbens hjemmeside, at Carlo Ancelotti tiltræder som ny træner i den spanske hovedstadsklub.

Dermed er det altså den italienske succestræner, der i næste sæson skal forsøge at få mesterskabet tilbage til 'Los Blancos', som i den forgangne sæson måtte se Barcelona vinde La Liga.

Skiftet til Real Madrid sker efter længere tids spekulationer omkring Ancelottis fremtid. Den italienske manager har indtil nu været på kontrakt i Paris Saint-Germain, som han førte til det franske mesterskab i sidste sæson. Men efter en længere proces er det altså lykkedes Real Madrid og Paris SG at få en aftale på plads, der betyder at Ancelotti sætter sig i det trænersæde, som Jose Mourinho har besat i de sidste tre sæsoner.

Samtidig har Paris SG fået en aftale i stand med Laurent Blanc, der afløser Ancelotti i den stenrige franske klub.

54-årige Ancelotti har været ansat i Paris SG siden 2011, og han vandt i år det første franske mesterskab til klubben i 19 år. Tidligere har Ancelotti været træner i Reggina, Parma, Juventus, Milan og Chelsea.

Dagens Gossip