Ancelotti: Ronaldo spiller mod FC København

Real Madrid har allerede sikret sig adgang til ottendedelsfinalerne i Champions League, så det er nærliggende at tro, at holdet stiller med reserverne mod FC København i Parken tirsdag.

Men ovenpå søndagens træning i Madrid erklærer cheftræner Carlo Ancelotti, at Ronaldo er med mod FCK.

- Cristiano har det fint. Han træner med resten af holdet, og han spiller uden problemer tirsdag, siger Ancelotti ifølge nyhedsbureauet AFP.

På grund af en karantænedag og en mindre muskelskade har portugiseren ellers misset Real Madrids seneste tre kampe.

Søndag trænede Cristiano Ronaldo sammen med de spillere, som ikke havde været med fra start i lørdagens uafgjorte pokalkamp mod Olimpic Xativa fra Spaniens tredjebedste fodboldrække.

Det betød, at Ronaldo havde selskab af blandt andre Gareth Bale, som meldte fra med influenza lørdag. Bale forventes også at være med i Parken.

Også Pepe, Luka Modric, Xabi Alonso og Karim Benzema trænede med de to dyre holdkammerater.

FC København er uden chancer for avancement til ottendedelsfinalen, men tredjepladsen, som giver deltagelse i Europa League, er stadig en mulighed, og den vil københavnerne gå efter.

- Vi lever endnu og vi håber, at vi kan levere en sidste stor indsats for at spille os videre, siger FCK-træner Ståle Solbakken til klubbens hjemmeside.

Han håber på en tidlig julegave i form af en sejr eller uafgjort mod Real Madrid.

Ronaldo har scoret otte mål i fire Champions League-kampe i sæsonen og jagter den Champions League-rekord, som bare en enkelt scoring mere i gruppespillet vil udløse.

I alt har fem spillere i Champions League-historien scoret otte mål i det indledende gruppespil.

Den eneste, som også er aktiv endnu, er svenske Zlatan Ibrahimovic, som også har scoret otte gange i denne sæson og dermed også kan tage rekorden.

/ritzau/

Dagens Gossip