Anden gang gik det galt for unge S-togs-røvere

Skrevet af admin

19/10/2013

Mest læste i dag

Et natligt tyvetogt i de nordsjællandske s-toge sluttede tidligt lørdag morgen, da politiet på stationen i Holte fangede to drenge på blot 14 og 15 år.

Politiet fik i løbet af natten to anmeldelser om henholdsvis røveri og tyveriforsøg fra togpassagerer og mistænker de to drenge for at være involveret i begge.

I toget fra Hillerød til Allerød blev en 57-årig mand passet op af to-tre unge drenge, der i første omgang forsøgte at låne penge.

- Men det kommer der ikke noget ud af. Derefter trækker de ham ned på gulvet, sætter et knæ i ansigtet på ham og stjæler et armbåndsur, en pung og en telefon, siger Anders Schütt, vagtchef ved Nordsjællands Politi.

Den forurettede fik nogle småskader i ansigtet under røveriet.

Lidt efter klokken 4 lørdag anmeldte en passager på toget mellem Allerød og Birkerød, at to teenagedrenge havde forsøgt at stjæle hans armbåndsur.

De to gerningsmænd blev anholdt på Holte Station. En af drengene havde blandt andet et armbåndsur på sig, som ifølge politiet stammer fra røveriet først på natten.

- Vi kender i forvejen de to drenge, der begge kommer fra Algeriet, for tilsvarende ting, fortæller vagtchefen fra Nordsjællands Politi.

/ritzau/