Anders Bjerregaard har også penge til gode i Brøndby

- Det er korrekt, at vi lavede den aftale med Per Nielsen i min tid, men jeg kan ikke huske de nærmere omstændigheder, siger Anders Bjerregaard i dagens udgave af Jyllands-Posten, hvor han samtidig fortæller, at han tror på Per Nielsens påstand om, at han aldrig har modtaget de penge, han egentlig var berettiget til.

Til avisen fortæller Anders Bjerregaard samtidig, at også han har penge til gode i Brøndby. Helt nøjagtigt handler det om et agenthonorar på op mod 300.000 kroner i forbindelse med Mikkel Thygesens skifte til Brøndby, forklarer Anders Bjerregaard.

- Det er da ærgerligt. Jeg har gjort, hvad jeg kunne, men lige nu kan jeg ikke gøre så meget ved det, for jeg har fået at vide af økonomichefen og Brøndbys advokat, at Brøndby ikke kan betale. Klubben har ikke pengene, siger Anders Bjerregaard til Jyllands-Posten.

For at gøre ondt værre skylder Brøndby også penge til Skat. I årsregnskabet for 2012 står der, at Brøndby mangler at betale 10 millioner kroner til en række kreditorer - herunder betalinger til Skat.

Brøndby IFs administrerende direktør Tommy Håkansson har ikke ønsket at kommentere historien over for Jyllands-Posten.

Senere tirsdag offentliggøres det, hvordan Brøndby IF er kommet ud af aktieemissionen. Som sporten.dk kunne berette allerede mandag aften, ligner det overlevelse, og dermed er der måske håb for, at Anders Bjerregaard og klubbens kreditorer kan få deres penge.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip