Anders Eggert er tryg ved solorolle ved VM

Skrevet af admin

10/01/2015

Mest læste i dag

Der er hård kamp om at komme med til håndbold-VM i Qatar. Og det er muligt, at landstræner Gudmundur Gudmundsson vælger Anders Eggert som den eneste venstrefløj.

Det er ikke noget problem ifølge Eggert, som godt kan holde til en lang turnering.

- Det er jeg klar til. Det er ikke noget, jeg koncentrerer mig voldsomt om. Bliver vi to, så er det fint. Bliver det kun en, så er det også fint, siger Eggert.

Casper Ulrich Mortensen er også i spil til pladsen, men han kan blive ofret for at gøre plads til flere bagspillere.

- Jeg skal varme op og være i gang alligevel. Hvis det var fordi, der var pauser, og jeg kunne holde ferie, så ville det gøre en forskel.

- Men man skal i gang til alle kampene alligevel. Så jeg tror ikke, det gør den helt store forskel, vurderer Eggert.

I fredagens 36-26-sejr over Slovenien i Odense blev Eggert topscorer med syv mål, som alle blev scoret i første halvleg. Casper Ulrich Mortensen lavede tre mål i anden halvleg af VM-testen.

Sejren var den anden i træk, efter at Danmark også vandt 24-23 ude over Sverige i mandags.

- Det var meget bedre tempo end mod Sverige. Jeg synes, at svenskerne var bedre end slovenerne, men vi var også bedre til at straffe slovenerne i vores kontrafase. Den gjorde ondt på Slovenien.

- Vi spillede hurtigt, og Mikkel Hansen var skarp til at assistere i første halvleg. Og vi tillod os endda at brænde en del, påpeger Eggert.

Lørdag venter Island i Aalborg, inden Sverige er søndagens modstander i Aarhus.

- Vi skal have mere stabilitet og sikkerhed. Der er stadig nogle ting, vi kæmper med, og som kikser i ny og i næ. Og som har virket ok til træning, men ikke når der kommer tempo på.

- Vi skal bruge de næste kampe på at blive bedre til at vide, hvem der gør hvad, fastslår Eggert.

/ritzau/