Anders Eggert: Overvældende hyldest jeg får

Han er stjerne i Bundesligaen og på det danske landshold, har prøvet lidt af hvert og er ikke en mand, man nemt tager pippet fra eller lukker munden på.

Men selv så erfaren en mand, som fløjspilleren Anders Eggert kan blive positivt overrasket, som han er blevet det over den hyldest og opbakning, han har oplevet i Boxen i Herning, siden han blev skiftet ind i EM-truppen forud for mellemrunden.

Publikum brøler altid højt, når eksempelvis Mikkel Hansen bliver præsenteret eller scorer klassemål, men lydniveauet var om muligt endnu højere, da Eggert løb på banen til kampen mod Spanien, og da han gik frem til sit første straffekast ved EM.

- Det er helt overvældende. Jeg var lidt spændt på, om de var glade for at se mig igen, men allerede da det blev annonceret, at jeg kom ind i hallen, var der jubel. Det er fantastisk og gør mig glad, at folk glæder sig sådan til at se mig tilbage, siger han.

Gåsehuden lagde sig, kampen kom i gang, og så er Eggert normalt i en zone, hvor publikums reaktion ikke fylder helt så meget.

- Normalt mærker du det ikke så langt inde i en kamp, men da jeg skulle skyde straffekast, kom der så meget jubel, at jeg mærkede det og blev overvældet midt i kampen. Det var meget specielt og gør mig rigtig glad, siger fløjspilleren.

Opbakningen er fortsat fantastisk til holdet og ikke mindst til Eggert, men det medfører ikke et ubehageligt stort pres.

- Det er kun positivt, siger han.

Eggert var ikke med i de første EM-kampe på grund af en skade i læggen. Han mærkede lidt efter sin første kamp mod Spanien, men nu er alt perfekt.

- Både krop og hoved har det fantastisk, og jeg havde slet ingen problemer mod Island, siger Eggert, der har scoret på alle de fire straffekast, han hidtil har eksekveret ved EM.

Fløjen har spillet en time og 47 minutter indtil videre og kan umiddelbart se frem til fuld spilletid i både semifinalen fredag og i finalen eller bronzekampen søndag, idet erstatningen på venstre fløj - Casper U. Mortensen er skiftet ud af truppen.

/ritzau/

Dagens Gossip