Anders Eggert: Smerterne er næsten helt væk

Landsholdsfløjen Anders Eggert kom først ind i EM-turneringen i mellemrunden på grund af en skade i læggen.

Selv om Eggert i de seneste dage har haft smerter i læggen, så var de næsten forsvundet i mandagens sejr på 28-24 over Ungarn. Derfor har han ikke planer om, at han skal spares i det kommende opgør mod Island.

- Nej, det tror jeg ikke. Det gik rigtig godt mod Ungarn, og hvis det fortsætter med den slags fremskridt, så tror jeg, at smerterne er væk om to dage, siger Anders Eggert.

- Jeg mærkede nærmest ikke noget mod Ungarn. Det overraskede mig lidt, for den gjorde forholdsvist ondt i lørdagens kamp mod Spanien.

Sejren over Ungarn betyder, at Danmark uanset resultatet mod Island på onsdag er garanteret en plads i semifinalerne. Selv om landstræner Ulrik Wilbek har annonceret, at han vil spare spillere, så er Eggert sikker på, at danskerne vil gå efter sejren.

- Vi kan ikke tillade os andet i forhold til de andre hold i turneringen. De kan være afhængige af resultatet.

- Vi skal heller ikke til at gå et gear ned. Det vil betyde, at vi skal til at finde et gear op ad til semifinalen, siger han.

Anders Eggert missede Danmarks tre første kampe i den indledende gruppe, men blev lørdag indlemmet i truppen på bekostning af stregen Jesper Nøddesbo.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip