Anders Matthesen klar med nyt show

Skrevet af admin

20/04/2016

Dagens topnyheder

Den danske komikerkonge Anders Matthesen er tilbage med et nyt onemanshow, som har fået den mundrette titel "Shhh".

Det afslører den 40-årige spasmager i en pressemeddelelse.

- Jeg er i topform og sjovere end nogensinde. Mit sidste onemanshow var meget konceptuelt. Det betyder dog ikke, at jeg denne gang bare disker op med halvanden times blandet "kender I det"-rutiner, siger Matthesen om sit kommende standup-show, som bliver hans syvende.

- Jeg arbejder sædvanligvis inden for et tema, der gør sig gældende her og nu i mit liv. Men showet bliver mere stand-up end teaterbaseret denne gang, afslører han videre.

Sidst, "Anden" var aktuel, var for tre år siden med showet "ANDERS", og siden har komikeren været fordybet i at udvikle sit nye show, som han glæder sig til at optræde med.

- Showet tager udgangspunkt i, hvor jeg er i livet lige nu. Materialet er som altid meget personligt. Min erfaring siger mig, at det ofte netop er dét, der gør, at publikum kan genkende en masse elementer fra deres eget liv, siger Matthesen, som ellers er hemmelighedsfuld om showets konkrete indhold.

- Jeg glæder mig helt ubeskriveligt til at spille på de store scener igen. Det bliver supersjovt og spændende. Derudover må jeg høfligt henvise til showets titel: "Shhh". Er der noget værre end folk, der afslører halvdelen af filmens handling?

Showet "Shhh" får premiere 2. september i Falconer Salen i København, hvorefter Anders Matthesen tager på Danmarksturné.

/ritzau/FOKUS