Andersen og Anaheim venter stadig på første NHL-sejr

Anaheim Mighty Ducks og den danske NHL-målmand har fået en frygtelig start på årets sæson.

Sidste år nåede holdet helt frem til NHL-slutspillets semifinaler, men de takter synes længe siden. Natten til lørdag dansk tid led holdet sit fjerde nederlag i lige så mange forsøg.

Trods at have fordel af hjemmebane tabte Anaheim med 0-3 til Colorado Avalanche.

Frederik Andersen stod hele kampen og lukkede to mål ind. Colorados tredje mål blev sat ind i kampens sidste minut, hvor Andersen havde forladt målet og sat sig på bænken i håb om, at en ekstra markspiller ville kunne vende kampen.

Danskerens redningsprocent blev på 91,7, og han kan i det mindste glæde sig over, at han var foretrukket til at starte inde i modsætning til seneste nederlag, hvor den russiske holdkammerat Anton Khudobin fra kampstart var foretrukket i mål.

Et af Anaheims fire nederlag i sæsonen er kommet i overtime, hvilket betyder, at Anaheim står noteret for et enkelt point. Det har både Columbus Blue Jackets og Edmonton Oilers gjort værre med nul point i henholdsvis fem og fire kampe.

To andre danskere var også i aktion natten til lørdag

Bedst gik det for Nikolaj Ehlers, der trods en enkelt tominutters udvisning kunne se sit hold Winnipeg Jets vinde for fjerde gang i sæsonens femte kamp. Danskeren fik knap et kvarter på isen i 3-1-sejren over Calgary Flames.

Jannik Hansen og Vancouver Canucks tabte 3-4 til St. Louis Blues Skaters.

/ritzau/

Dagens Gossip