Andersen og Ducks taber på ny maratonkamp mod Chicago

24/05/2015

Den danske NHL-målvogter Frederik Andersen forlod tidligt søndag morgen isen i Chicago som taber, efter at hans klub, Anaheim Ducks, havde været i endnu et vildt overtidsdrama mod Chicago Blackhawks.

Kampen endte 5-4 til hjemmeholdet og blev først afgjort i anden overtidsperiode. Dermed udligner Chicago til 2-2 i semifinaleserien i NHL, hvor der spilles bedst af syv kampe.

Kampen vil især blive husket for en vanvittig tredje periode, hvor der, efter et par målfattige perioder, gik hul på målbylden.

Inden for to minutter blev der scoret hele fire mål - to i hver ende - og så var det igen lige mellem holdene, der måtte afgøre dysten i overtid.

Tirsdag måtte de således ud i tredje overtidsperiode, før Chicago vandt.

Frederik Andersen gjorde - på trods af de fem mål - en udmærket figur kampen igennem. Han havde blandt andet en meget vigtig redning i første overtidsperiode, hvor han stoppede en puck med benskinnen på en friløber fra Chicago.

Næste kamp i serien er mandag aften i Californien, hvor Anaheim efter to kampe væk fra egen is igen har opbakning fra 18.000 tilskuere på hjemmebanen i Honda Center i det sydlige Californien.