Andersen redder 30 forsøg i Anaheims fjerde sejr i træk

03/02/2016

Frederik Andersen er tilbage i storform i NHL, hvor den danske keeper natten til onsdag dansk tid stod i vejen for San Jose Sharks' forsøg på at bryde Anaheim Ducks' gode stime.

Frederik Andersen diskede op med 30 redninger i 3-2-sejren på hjemmebane i Honda Center.

Sejren var den fjerde i træk for Anaheim Ducks. Holdet har kun forladt isen som taber efter ordinær spilletid tre gange i de seneste 14 optrædener.

- Det var virkelig en stor kamp for os, siger Frederik Andersen ifølge nhl.com.

- Vi ville sikre os, at vi kunne forsvare os mod deres pres og slå kontra. Det er et hold, der kommer blæsende ud i første periode.

- Vi stod godt imod, løsnede spillet lidt op, og selv om vi måtte kæmpe til sidst, så klarede vi skærene, siger Frederik Andersen.

Anaheim Ducks har nu 23 sejre, 18 nederlag og 7 nederlag i overtid. Ducks er stadig med i kampen om en plads i slutspillet i NHL, hvor holdet indtager en tredjeplads i Pacific Division.

I New York scorede danske Frans Nielsen et afgørende mål, der bragte New York Islanders foran med 4-2 mod Minnesota Wild i tredje periode. Islanders vandt 5-3.

Scoringen faldt i power play, og Minnesota udfordrede endda dommerens beslutning om at lade målet tælle.

Men videooptagelserne viste, at der ikke blev begået en ulovlig blokade af Minnesotas målmand, og Nielsens scoring nummer 15 i sæsonen var en realitet.

Også Islanders ligger godt til i kampen om en slutspilsplads. I Metropolitan Division er holdet på en tredjeplads efter bysbørnene fra New York Rangers og Washington Capitals.