Andersen tilbage i Anaheim-buret med sjældent nederlag

12/03/2016

Den gode nyhed er, at Frederik Andersen var tilbage i buret for Anaheim Ducks i den nordamerikanske ishockeyliga, NHL. Den dårlige nyhed er, at målmanden og hans klub tabte med 2-5 til formstærke St. Louis Blues.

Udebanenederlaget sætter en stopper for en flot stime for den 26-årige dansker.

Frederik Andersen havde inden opgøret syv sejre på stribe, og det var ifølge slapshot.dk første gang siden 21. december, at danskeren tabte i ordinær spilletid som foretrukken målvogter. 12 sejre og to nederlag i forlængelse blev det til.

Frederik Andersen og Anaheim Ducks var ellers godt med i kampen og førte 1-0, før Blues udlignede sidst i anden periode og derefter trak fra med to hurtige scoringer i tredje periode. Scoringen til 5-2 blev sat ind i tomt mål.

Frederik Andersen indkasserede som sådan fire af målene, og det var første gang siden 16. februar, at han lukkede mere end to mål ind. Redningsprocenten lød på 81,8.

Med nederlaget - det tredje på stribe - forpassede Anaheim Ducks chancen for at stryge helt til tops i Pacific-divisionen, mens St. Louis kunne fejre den femte sejr på stribe og ligger nummer to i Western Division.