Andrea Elisabeth Rudolph skal giftes

Skrevet af admin

06/01/2014
Da tv-værtinden Andrea Elisabeth Rudolph og håndboldspilleren Claus Møller Jakobsen i december var en tur i London, benyttede han lejligheden til at falde på knæ for sin udkårne.Det skriver han på sin Instagram-profil, hvor Claus Møller Jakobsen også har uploadet et billede af flettede fingre, der viser en smuk ring på tv-værtindens finger.I et væld af hashtags beskriver håndboldspilleren hvordan "intet i verden er som før", og at Andrea Elisabeth Rudolph gør ham til et bedre menneske. Han kalder hende også for sit livs kærlighed.Det er Andrea Elisabeth Rudolphs andet ægteskab. Hun har før været gift med Nordisk Film-chefen Jacob Houlind, som hun har datteren Isolde på syv år med. Til daglig driver hun sin egen creme-virksomhed.Claus Møller Jakobsen, der til daglig spiller professionelt i Skjern Håndbold, har to børn fra et tidligere ægteskab.Newspaq

Dagens topnyheder

Da tv-værtinden Andrea Elisabeth Rudolph og håndboldspilleren Claus Møller Jakobsen i december var en tur i London, benyttede han lejligheden til at falde på knæ for sin udkårne.

Det skriver han på sin Instagram-profil, hvor Claus Møller Jakobsen også har uploadet et billede af flettede fingre, der viser en smuk ring på tv-værtindens finger.

I et væld af hashtags beskriver håndboldspilleren hvordan "intet i verden er som før", og at Andrea Elisabeth Rudolph gør ham til et bedre menneske. Han kalder hende også for sit livs kærlighed.

Det er Andrea Elisabeth Rudolphs andet ægteskab. Hun har før været gift med Nordisk Film-chefen Jacob Houlind, som hun har datteren Isolde på syv år med. Til daglig driver hun sin egen creme-virksomhed.

Claus Møller Jakobsen, der til daglig spiller professionelt i Skjern Håndbold, har to børn fra et tidligere ægteskab.

Newspaq