Andrea Pirlo bænkes i Parken

Det italienske landshold vil gerne vinde fredagens kamp mod Danmark. Men ikke for enhver pris. Det står klart efter holdets træner, Cesare Prandelli, torsdag aften afholdt pressemøde inden opgøret i Parken. 

Med Martin Jørgensen som tolk fortalte Prandelli blandt andet, at Italiens måske allerbedste spiller, Juventus-stjernen Andrea Pirlo, starter på bænken mod Morten Olsens tropper. Pirlo kan komme ind i løbet af kampen, men som udgangspunkt skal midtbanetenoren i stedet spille Italiens sidste kamp i VM-kvalifikationsturneringen mod Armenien. Det beretter DR Sporten. 

En af anden af Prandellis superstjerner, AC Milans Mario Balotelli, kommer heller ikke i kamp. Som forventet holder en skade angriberen på tribunen. Balotelli er dog taget med til København, og torsdag aften gik han sammen med holdkammeraterne en tur på Parkens græs.  

Udover de to profiler må Italien efter alt at dømme også undvære Napolis Lorenzo Insigne og Marco Verratti fra Paris St. Germain. De to stortalenter døjer begge med skader. 

Dagens Gossip