Andrea Rudulph hader kold tissekone: Sådan holder hun den varm - se billedet

Foto: Polfoto

Det gælder om at holde de nedre dele varme, når vinterkulden lurer, mener Andrea Elisabeth Rudolph. Få cremedronningens bedste råd her.

Den tidligere Vild med dans-vært og nuværende cremeproducent, Andrea Elisabeth Rudolph, vil ikke finde sig i kolde tissekoner.

Det fremgår med stor tydelighed af hendes seneste opdatering på Instagram, som blev postet i formiddags. Her har den veldrejede 37-årige brunette lagt et billede op af sit underliv med teksten:

LÆS OGSÅ: Se billederne: Andrea Rudolphs romantiske feriehilsen

"Kold tissekone er bare det værste!" Uldtrussen må på #running #sunny but#cold #staywarm"

På billedet ses Andrea iført løbethigts med et par grå charmerende uldtrusser uden på. Hun er tydeligvis på vej ud i det gode vejr for at løbe en tur. Se billedet nederst på siden.

Den meget ærlige og humoristiske opdatering har høstet mange kække kommentarer på Instagram. Udover adskillige "hahaha" skriver folk:

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

"Muahahaha @andrearudolph - kold tissekone er kun slået af kold hængekut'. Altså, når man har fået et par trusser på, der er for store i elastikken og langsomt glider ned under løbeturen - og hvor man til sidst bare lader stå til... (der er grænser for hvor mange gange, man gider stikke hånden i buksen under en løbetur) det fremmer ikke tilstanden hos den kolde kone", skriver groovybabyandmama.

Historien melder ikke noget om, hvad cremedronningens kæreste, håndboldspilleren Claus Møller Jakobsen, synes om den lille pikante uldtrusse. Parret blev forlovet i december, og inden for kort tid skal der holdes bryllup - med eller uden uldtrusser.

SE BILLEDET NEDENFOR:

 

Dagens Gossip