Andreas Bjelland: Jeg er klar til en større liga

Skrevet af admin

30/05/2015

Mest læste i dag

Fodboldspilleren Andreas Bjelland har haft pæn succes i hollandske Twente, hvor han sidste år blev udpeget som anfører.

Men tiden i Holland kan snart være slut for den danske forsvarsspiller. Hans kontrakt udløber om et år, og derfor kan et salg komme på tale allerede denne sommer.

- Jeg har som sagt kun ét år tilbage af min kontrakt, og hvis Twente skal tjene penge på at sælge mig, så skal det være nu. Jeg er også klar til at tage et nyt skridt i min karriere, siger han.

Bjelland fortæller videre, at han gerne vil prøve kræfter med en bedre liga end den hollandske.

- Det er klart, at jeg gerne vil tage et skridt op til en endnu større liga, så jeg kan blive prøvet af på et højere niveau.

- Jeg kan godt se mig selv spille i Tyskland eller i England, men jeg er ikke så kræsen, siger han.

Hvis et salg ikke skulle lykkedes denne sommer, så er forsvarsspilleren klar til at spille videre i Twente.

- Jeg kan sagtens se mig selv forsætte i Twente, og så skifte om et halvt eller et helt år. Twente er en fed klub i en fed liga, og vi har fået et godt hold, så det er ikke utænkeligt, siger Bjelland.

Han langede tidligere på måneden ud efter klubben, som har været i store økonomiske problemer. Twente-anføreren mente ikke, at ledelsen orienterede truppen ordentligt, inden de gik til pressen.

- Vi har haft en god snak, og det har hjulpet. Ledelsen er kommet ud af busken og har både undskyldt og forklaret sig overfor spillertruppen, siger forsvarsspilleren.

Andreas Bjelland er i disse dage samlet med det danske landshold forud for de to landskampe i juni.

Først spiller Danmark en træningskamp mod Montenegro den 8. juni, og herefter er der vigtige point på spil i kvalifikationsgruppen, når Serbien gæster Telia Parken den 13. juni.

/ritzau/