Andreas Bo på turne med Oneman-showet ”Plagiat”

Der er Danmarkspremiere på turneen den 23. februar i Herning Kongrescenter, hvorefter han fortsætter landet rundt, på en turné med 41 shows i 28 byer.

”Årets TV-Skuespiller” og ”Årets Komiker” anno 2011, tager i sit første onemanshow alle sine yndlingsmasker på, og lader samtidig sin egen falde i en tour de force af dansk humor gennem tiderne.

Showet bliver en cocktail af nye og eksisterende parodier, det bedste fra Live fra Bremen og Indenrigs og en hel række nye figurer opfundet specielt til Plagiat.

Andreas Bo har som ingen anden sat nye standarder for moderne humor, da han bragede igennem med Live fra Bremen.

Forud for Live fra Bremen har han været medstifter af The Loyal Shakespeare Company og har indenfor revyen været nomineret til ”Årets Dirch” flere gange.

Andreas Bo er svær at definere som komiker. Hans virkemidler og talent stikker i mange retninger. Derfor er det interessant, at han har fået den store offentlige opmærksomhed i rollen som alle mulige andre – et plagiat.

Andreas Bo turnerer med ”Plagiat” med start den 23. februar i Herning Kongrescenter, og slutter turneen 4.maj i Ringsted Kongrescenter.

Se turneplanen her: www.andreasbo.dk/turne

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip