Andreas Christensen og co. fastholder CL-kurs med sejr

12/03/2016

I sidste sæson kvalificerede Borussia Mönchengladbach sig overraskende til Champions League gennem en tredjeplads i Bundesligaen, og klubben øjner fine chancer for at kile sig ind i det fine selskab endnu en gang.

Lørdag vandt holdet med forsvareren Andreas Christensen på banen i hele kampen med 3-0 på hjemmebane over Eintracht Frankfurt.

Dermed er holdet tilbage på fjerdepladsen, der udløser kvalifikationskampe til Champions League i næste sæson.

Derimod befinder Frankfurt sig i en svær situation i bunden som tredjesidst.

På mål har holdet den tidligere Brøndby- og Esbjerg-spiller Lukas Hradecky, der ikke havde den bedste dag mellem stængerne. Han var uheldigt impliceret i de to første scoringer.

I to tilfælde clearede han bolden for svagt, så den røg lige hen til en modstander, der takkede ved at sende bolden i nettet til scoring.

Efter 36 minutter hamrede Lars Stindl riposten ind til 1-0, og otte minutter efter pausen sendte Raffael bolden i mål fra mere end 40 meter, da Hradecky befandt sig langt ude af sit mål.

11 minutter før tid slog Mahmoud Dahoud sejren fast til slutresultatet.

Endnu en dansk forsvarer kunne glæde sig over sejr lørdag. Frederik Sørensen og Köln vandt 2-0 på udebane over Hannover 96, der var uden sine danskere Leon Andreasen og Uffe Bech.

Wolfsburg - uden Nicklas Bendtner i truppen - tabte 0-1 på udebane mod bundholdet Hoffenheim og ligger på en skuffende syvendeplads.