Andreas Christensen og co. sender Krohn-Dehli til bunds

26/11/2015

Før onsdagens udekamp mod Borussia Mönchengladbach i Champions Leagues gruppe D havde Michael Krohn-Dehli og Sevilla fortsat et spinkelt håb om at gå videre til 1/8-finalerne.

Det har den spanske klub ikke længere. Tværtimod blev Sevilla sendt til bunds med et 2-4-nederlag til Gladbach.

Tyskerne havde Andreas Christensen med i hele kampen, mens Michael Krohn-Dehli spillede kampens første 64 minutter for spanierne.

Lars Stindl bragte Gladbach foran i første halvleg, og efter pausen øgede hjemmeholdet føringen ved Fabian Johnson og Raffael.

Vitolo skabte et lille håb for Sevilla med 1-3-reduceringen otte minutter før tid, men Lars Stindl scorede igen og bragte Gladbach på 4-1.

Den målrige kamp blev lukket af gæsternes Ever Banega, der reducerede til 2-4 på et straffespark.

Med sejren har Gladbach fem point og ligger nummer tre i gruppe D, hvor Juventus og Manchester City er sikre på avancement med henholdsvis 11 og 9 point.

Sevilla er sidst med tre point, efter at holdet har tabt fire kampe på stribe.

Spanierne har dog fortsat et håb om at slutte på tredjepladsen, hvilket vil sende Sevilla videre til Europa Leagues 1/16-finaler.

Spanierne har vundet denne turnering de seneste to sæsoner.

Sevilla møder Juventus hjemme i sidste runde, mens Gladbach skal spille ude mod Manchester City.

Sevilla har den fordel, at klubben er bedst i de indbyrdes opgør mod tyskerne, så ved pointlighed vil Sevilla snuppe tredjepladsen fra Gladbach.