Anfører Suarez stråler i Liverpool-triumf

Liverpool hoppede søndag aften op på andenpladsen i Premier League med en imponerende 5-0-sejr ude over Tottenham.

I Steven Gerrards skadesfravær - og på grund af Daniel Aggers bænkplads - agerede den kontroversielle angriber Luis Suarez anfører for Liverpool, og det havde han det fantastisk godt med. Han var med i alle kampens vigtige episoder.

Suarez scorede til 1-0 og 4-0, var involveret i gæsternes 2-0-mål ved Jordan Henderson kort før pausen, og så lagde han op til Jon Flanagans 3-0-mål og Raheem Sterlings 5-0-scoring i slutfasen.

Uruguayeren var ligeledes offeret, da Tottenhams Paulinho så direkte rødt efter lidt over en times spil for en stempling i brystkassen. Alt i alt en kamp i Suarez' tegn.

Mens Gerrard normalt er anfører for Liverpool, så er den danske landsholdsanfører, Daniel Agger, vicekaptajn i klubben.

Men Agger var bænket på bekostning af Martin Skrtel og Mamadou Sakho, som udgjorde et sikkert midterforsvar, og derfor fik Suarez anførerbindet.

Noget af et syn efter sommerens selvforskyldte problemer, hvor Suarez offentligt sagde, at han ville væk fra klubben, som dog nægtede at sælge ham.

Alt det er lagt bag både Suarez og Liverpool, som er i hopla i denne sæson. Liverpool er blot to point efter Arsenals førerhold, og Suarez er oppe på imponerende 17 ligamål i denne sæson.

Agger forblev på bænken kampen ud, og i det hele taget var der slet ikke dansk islæt på banen, hvor udeholdet generelt dominerede.

Hos Tottenham var Christian Eriksen, der for nylig er vendt tilbage fra en skade, end ikke med på bænken.

Med nederlaget er London-klubben på syvendepladsen - otte point efter Arsenal.

/ritzau/

Dagens Gossip