Anføreren forlænger med Real Madrid frem til 2020

Det er 10 år siden, at fodboldklubben Real Madrid hentede Sergio Ramos hos Sevilla. Nu melder klubben ud, at den holder på den 29-årige forsvarsspiller i fem år mere.

Real Madrid meddeler på sin hjemmeside, at klubben er nået til enighed med sin anfører om en kontraktforlængelse, der holder ham i hovedstadsklubben frem til sommeren 2020.

Sergio Ramos havde i forvejen kontrakt med Real Madrid frem til sommeren 2017, så der er lagt tre år oveni.

Anføreren blev i sommer ellers sat i forbindelse med et skifte til engelske Manchester United, men det bliver altså ikke til noget, og det var aldrig intentionen at skifte ifølge Ramos selv.

- Det tager tid at få sådan noget (en kontrakt, red.) på plads, men i løbet af forhandlingerne har mit hjerte hele tiden været her, fortæller han på et pressemøde i klubben ifølge NTB.

Han erkender dog også, at der var nogle knaster, der skulle høvles væk.

- Jeg kan ikke benægte, at der var ting, jeg ikke var komfortabel med. Jeg har aldrig sagt, at jeg ville forlade Madrid, men jeg kunne ikke fortsætte som før, siger Ramos uden at uddybe, hvad problemerne bestod i - kun at det ikke handler om penge.

- Hvis det havde handlet om økonomi, var jeg ikke blevet. Jeg kunne have tjent mere andre steder, men der var andre ting, jeg skulle rydde op i, forklarer han.

Sergio Ramos har spillet 314 ligakampe for Real Madrid, hvor han blandt andet har været med til at vinde tre spanske mesterskaber og en Champions League-titel.

Også Real Madrid-præsident Florentino Perez var til stede på pressemødet, hvor han udtrykte sin begejstring for forlængelsen af aftalen med klubbens anfører.

- Da han kom til klubben i 2005, vidste jeg, at han ville være med til at skrive historie. I dag kan vi bekræfte, at det er sket. Han er allerede en legende, lyder det fra Perez.

På landsholdsplan er Sergio Ramos noteret for 128 landskampe for Spanien. Han var med til at vinde VM i 2010 og EM i 2008 og 2012.

/ritzau/

Dagens Gossip