Angelina dropper begravelse for at støtte Brad

Skuespillerinden flyver til London for at være ved sin forlovede Brad Pitts side til premieren på hans nye film »World War Z«.

Det bliver Jolies første optræden på en rød løber siden hun afslørede, at hun havde fået begge bryster fjernet for at nedsætte sin stærkt forhøjede risiko for brystkræft.

Sygdommen kostede sidste søndag Jolies moster Debbie Martin livet, ligesom hendes mor Marcheline Bertrand var ramt, inden hun fik kræft i æggestokkene, som hun døde af i 2007, 56 år gammel.

Hollywood-stjernen er bærer af det samme fejlbehæftede gen som de to søstre og valgte derfor i februar at få foretaget en dobbelt mastektomi.

Skuespillerinden forklarede i en kronik i New York Times, at hun ikke ville dø fra sine og Pitts seks børn i utide, ligesom hun takkede sin forlovede for hans urokkelige støtte under hele forløbet. Nu gør Jolie gengæld og det koster mosterens begravelse.

Debbie Martins mand Ron bekræfter »Tomb Raider«-stjernens afbud og understreger, at det er helt i orden med ham: »Angelina er i London på søndag, så hun kan ikke være med, men hun er til gengæld flink til at kontakte os«, siger den sørgende enkemand.

Onklen røber også, at familien vil samle ind til en fond, der skal finanisere gentesten for kvinder, som ikke selv har råd: »Vi er ved at stifte fonden og det vigtigt. Den test redder liv og adgangen til den bør ikke afhænge af, hvor mange penge, man har«, fastslår Martin.

»World War Z«, der er instrueret af Marc Foster, får først dansk premiere den 11. juli.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip