Angelina Jolie skal igen opereres for kræft

Den 38-årige skuespiller Angelina Jolie bliver nødt til at få foretaget endnu en operation for at undgå kræft. Denne gang i æggestokkene.

Angelina Jolie og Brad Pitt var næsten ens klædt ved BAFTA-prisuddelingen. Se billedet på IN.dk

Sidste år fik hun fjernet og efterfølgende genskabt begge bryster, fordi hun havde fået meldingen om, at risikoen for, at hun udviklede brystkræft var 87 procent.

Det skyldes, at Angelina Jolie er bærer af BRCA1-genet, og nu afslører skuespilleren, at hun har brug for endnu en operation.

- Der er stadig endnu en operation, som jeg ikke har fået foretaget endnu. Jeg får råd fra en masse vidunderlige mennesker, som jeg har talt med, for at komme igennem næste stadie, siger hun til Entertainment Weekly.

Se de kendte klædt i suits i galleriet på ELLE.dk

Angelina Jolie er kommet sig

Det forløb hun har gennemgået siden sin brystoperationen sidste år, beskriver Angelina Jolie i dag som vellykket.

- Jeg var meget heldig at have gode læger og meget, meget heldig, at jeg kom mig godt, og at have et projekt som Unbroken (film red.), som jeg virkelig kunne fokusere på at blive rask for, og at være i stand til at bare at komme lige tilbage til arbejdet, siger hun.

Angelina Jolie, der er mor til seks, har mistet sin egen mor og moster på grund af brystkræft, og hun har tidligere beskrevet sin egen oplevelse i et indlæg i New York Times.

- Da jeg vidste, at dette var min virkelighed, besluttede jeg at være proaktiv og minimere risici så meget, jeg kunne. Jeg tog en beslutning om at få fjernet brysterne forebyggende, skrev hun.

Brystkræft-risiko var mest alvorlig

Det var da heller ikke helt tilfældigt, at skuespilleren valgte, at der skulle sættes ind med en brystoperation i første omgang.

- Jeg begyndte med brysterne, fordi min risiko for brystkræft var højere end min risiko for kræft i æggestokkene, og denne operation er vanskeligere, skrev hun.

Angelina Jolies film Unbroken får dansk biografpremiere til januar næste år.

Af Juliane Olsen, IN.dk/NewsDesk, Aller Media

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip