Angelina Jolie til kendt journalist: - Jeg er virkelig liderlig

Skrevet af Aller Media

26/08/2014

Dagens topnyheder

Som erfaren underholdningsjournalist har amerikanske Pat O’Brien været tæt på mange af de store kendisser, men han kom helt tæt på skuespiller Angelina Jolie uden for den røde løber på L’Ermitage Hotel i Beverly Hills.

Se det store nøgengalleri

Det skriver han i en afslørende bog med titlen I’ll Be Back Right After This. Selve episoden fandt sted en eftermiddag efter Angelina Jolies skilsmisse fra ægtemanden Billy Bob Thornton i 2002, hvor Pat O’Brien traf den vilde Oscar-vinder i elevatoren på det luksuriøse hotel.

Jeg sagde: ’Hvad så, sveske?’ Og hun sagde med et glimt i øjet: ’Jeg prøver at finde den her fyr, jeg kender lidt, for jeg er virkelig liderlig lige nu’, skriver Access Hollywood-værten, der havde interviewet den slemme Hollywood-pige mange gange tidligere.

Jolie kunne bare ringe
Journalisten meldte sig straks til tjeneste, eller forsøgte sig i hvert fald med en humoristisk bemærkning.

Jeg lavede sjov med, at hun havde mit nummer, og vi grinede, skriver 66-årige Pat O’Brien.

Jon Voight ville tale ud
I bogen beskriver han sit gode professionelle forhold til Angelina Jolies skuespiller-far, Jon Voight, der gik til Pat O’Brien, da han ønskede at tale ud om sin datters særprægede opførsel tilbage i august 2002.

- Jeg ønsker at tale med dig om min datter. Jeg er sønderknust. Det er grunden til, jeg er her. Jeg føler, at jeg kan stole på dig som journalist, skriver Pat O’Brien, at Jon Voight meddelte ham over en kop kaffe i Art’s Deli i San Fernando Valley i Californien.

Se når de kendte bliver fanget med snuden i kavalergangene

Skuespilleren talte senere ud på tv om Angelina Jolie, der på det tidspunkt var 27 år, og hendes ’psykiske smerte’ og ’alvorlige psykiske problemer’.

Af Juliane Olsen, NewsDesk, Aller Media