Angelina Jolie vil spille sin egen mor

Ifølge den britiske avis Sunday Express planlægger Jolie en filmbiografi om Bertrand i samarbejde med sin forlovede Brad Pitt, som skulle være klar til at producere projektet via sit selskab Plan B næste år.

Parret holder kortene tæt til kroppen, men avisen vil vide, at filmen blandt andet skal skildre Bertrands beslutning om at opgive karrieren for at hellige sig humanitært arbejde - et område hendes datter også er dybt engageret i.

Jolie mistede sin mor i 2007, da Bertrand tabte kampen mod den kræft, der havde angrebet hendes æggestokke otte år forinden.
Skuespillerinden blev kun 56 år og da Jolie vil undgå at dø fra sine seks børn i utide, valgte hun i februar at få fjernet begge bryster, hvilket også nedsatte hendes forhøjede risiko for kræft i æggestokkene.

Jolie er, ligesom hendes mor var, bærer af det defekte gen, der øger risikoen så drastisk, at en kræftdiagnose er så godt som sikker. I Jolies tilfælde var den før operationen 87 procent.

»Tomb Raider«-stjernen, som fylder 38 år i juni, har også antydet, at hun på et senere tidspunkt godt kan finde på at få æggestokkene fjernet.

Dagens Gossip