Angelinas datter springer ud som skuespiller

Meget imod sit ønske må Angelina Jolie nu se sin bare femårige datter gå i mors fodspor.

Skuespillerinden havde faktisk ikke andet valg end at lade sin femårige datter Vivienne spille rollen om den unge prinsesse Aurora i den kommende, dystre fantasyfilm "Maleficent".

Hun var nemlig det eneste barn på settet, der ikke var bange for at nærme sig Angelina Jolie, som spiller hovedrollen "Maleficicent" og derfor bærer uhyggelige horn. 

Den femårige Vivienne hængte ud med sin mor under optagelserne, hvor en masse børn blev castet til den centrale rolle som prinsessen. Og hun var altså den eneste, der havde mod på at nærme sig Jolie i det frygtindgydende kostume som ondskabsfuld dronning. 

Det skriver Toronto Sun.

- Vi synes, det er sjovt for vores børn at have mindre roller og besøge os på settet, men de skal ikke være skuespillere. Det er slet ikke et mål for Brad og mig, fastslår hun over for underholdningssitet EW.com.

- Men de andre tre- og fireårige turde ikke nærme sig mig. Det blev nødt til at være et barn, der kunne lide mig, og som ikke var bange for mine horn, mine øjne og klør. Så vi blev nødt til at vælge Viv, fortsætter hun. 

Den nye film får premiere i løbet af sommeren.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip