Angrebsivrig Fuglsang er i god form

Det kom som en overraskelse for de fleste, da Jakob Fuglsang pludselig sad i udbrud med få kilometer tilbage af 2. etape af Tour de France. Det var da heller ikke en del af planen for den danske Astana-kaptajn, men da han pustede ud efter målstregen, var han godt tilfreds.

- Det var ikke verdens største stigning, men det viser, at formen er god.

- Det var lidt tilfældigt, at jeg kom med, men da jeg så sad der, så kunne jeg lige så godt forsøge, sagde Fuglsang, der samtidig forklarede, hvorfor han pludselig sad i front.

- Der går lidt stilstand i feltet, fordi der ikke er så mange, der har folk fremme i feltet. Sprinterne var blevet sat, så derfor var der ikke nogen, der var interesseret i at kontrollere løbet, og da Janez Brajkovic bliver hentet, så kører Flecha kontra, og der kunne jeg lige så godt køre med og se, hvad det kunne blive til.

- I første omgang handlede det om at hente sekunder, men så skulle Cannondale ikke have sat sig op og begynde at føre i feltet. Da de gjorde det, så kørte jeg for muligheden for at vinde en etape.

- Det var en lille test med de stigninger, som vi er kørt over i dag, og jeg føler mig godt kørende, sagde danskerne, som blev hentet kort før mål.

Team Radioshack-rytteren Jan Bakelandts vandt etapen med få meter ned til feltet, hvor Peter Sagan sprintede i mål. 3. etape byder på endnu flere stigninger end søndagens etape, men vi skal ikke forvente at se mere fra Fuglsang lige nu.

Han sparer sig til holdtidskørslen på 4. etape.

- Jeg tror ikke, I kommer til at se mig sidde med igen i morgen. I morgen gælder det om at spare så mange kræfter som muligt og så tage de muligheder, der byder sig.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip